header image
icon

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Døre og vinduer

 

Renovering og udskiftning af vinduer og døre

 

Hos Fjordens Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med udskiftning og montering af døre og vinduer. 
Du får de rigtige råd og den rigtige vejledning, både når det gælder materialevalg men også med, hvad der er optimal i forhold til energibesparende døre og vinduer.Du får høj kvalitet til gode priser, da vi er leveringsdygtige i mange forskellige materialer, og vores leverandører er naturligvis nogle af de bedste og mest kvalitetsbevidste i Danmark.


Vi tilbyder udskiftning af døre og vinduer, samt renovering og vedligeholdelse både indendørs og udendørs.


Vi har fokus er på kvalitet uanset, hvilken type udskiftning af døren og vinduer, det drejer sig om. Det er din garanti for et resultat, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

 

Kontakt

 


Vinduer

Der er mange ting der skal overvejes når man skal udskifte vinduer i sin bolig. Vi står klar til at rådgive om kvalitet, økonomi, energiforbrug og materialevalg.
Ved udskiftning og reparation af vinduer, er det vigtigt for os, at vi udfører arbejdet i samme stil som resten af bygningen. Dermed bliver resultatet ikke alene holdbart og solidt, men også smukt at se på.


Vi tilbyder udskiftning og montering af følgende vinduestyper:
•    Træ/alu vinduer er trævinduer, men med aluminium på ydersiden. Denne type er yderst vedligeholdelsevenlig, da den kræver meget lidt vedligeholdelse.
Træ/alu vinduer er den mest benyttede vinduestype.
•    Trævinduer er den billigste løsning. Dog kræver denne type vinduer mere vedligeholdelse i form af maling og træbeskyttelse. Trævinduer er det romantiske og charmerende valg til huse af ældre dato.
•    Plastvinduer er vedligeholdelsesfrie og langtidsholdbare. Plastvinduer passer til de fleste typer huse, også af ældre dato, da de ligner trævinduer utrolig meget.


Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag på telefon 40 99 24 44.